keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Myymälätyöskentely-ja asiakaspalvelu työssäoppiminen (3vko)

17.11.2011
Kohta se alkaa asiakaspalvelun työssäoppi! Hain Lielahden Kodin Ykköseen! Ja sain paikan! Jee!
Kiva päästä katsomaan oikeaa tavara talon kiirettä ja joulu touhotusta...Vko 48-50 sitten olisi tarkoitus olla työssäopissa ja jouluviikko ihan töissä töissä jos osottaudun hyväksi ;D Katsotaan mitä tuleman pitää...:Kiirettä varmasti tulee olemaan ja joulukukkia saan pakata paljon ja vielä vähän enemmänkin :))

28.11.2011
Nyt olen ollut jo kaks päivää Kodin Ykkösessä! Kauheeta vauhtia menee päivät! ei kerkiä edes ajatteleen. Paljon on hommaa ja kiirettä pitää. Joulu on myymälässä kyllä vahvasti näkyvissä ja kaikki työtehtävät pyörivät joulu sesongin ympärillä! Rullakoita, "piccolon" käyttöä, hinnoittelua, kasvien kastelua ja PAAALJON kasvien pakkaamista! Jätteiden lajittelua, tosiin sanoen ihan mitä vaan! Paljon on ollut jo asiakkaita ja kysymyksiä ja erilaisia vastauksista! Sen olen kyllä huamannut että positiivisuudella pärjää lähes tulkoon missä tilanteessa vaan, vaikkei asiasta tiedäkkään välttämättä mitään. Luulempa että tahti sen kun kovenee joulua kohti mentäessä! kirjoittelen lisää kun kerkee :DD

En liiemmin kerenny kirjoittamaan kyllä mutta näin jälkikäteeen ajatellen työssäoppi oli todella hyödyllinen. Opin todella paljon viherkasvien hoidosta ja myymälän erinäisistä tehtävistä. Asiakaspalvelu oli ehkä työn paras osa! Asiakkaat olivat pääosin todella mukavia! Paljon tuli pakattua ja sen kyllä sitten opinkin monen joulutähti ja astelma korin jälkeen! Paljon tuli myös myymälän järjestämistä ja esillelaittoa, mikä oli uutta. Ennen joulua oli kovimmat kiiretä ja XL-kokoiset joulutähdet menivät kuin kuumille kiville, oikeastaan hyasintitkin ja erityisesti valkoinen amarylliskin! Minua pyydettiin sitten ihan töihin töihin vielä 51 viikolla mikä oli kiiresin viikko! Kuormien purku ja hinnoittelu oli mukavaa myös oikeastaan kaikki! Välillä pääsin vierailemaan muilla osastoillakin kun asiakkaat vetelivät hihasta milloinkodin osastolle milloin joulukoristeosastolle! Myin jopa leivänpaahtimenja vessanpöntön kannenkin :D  Kaikin puolin positiivinen kuva jäi työssäopista! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti